“Wat ik belangrijk vind, is dat mijn kind in een sociale omgeving opgroeit en dat de opvang niet alleen op de schouders komt van opa’s en oma’s, die het overigens met alle liefde doen. Naar mijn mening is het goed voor een kind om met andere kinderen om te gaan. De prijs vind ik ook reuze meevallen.

We hebben voor Kibeo gekozen omdat we het een goede, professionele organisatie vinden. Het is allemaal goed geregeld. Sinds we in ’s-Gravenpolder wonen, gaat Emma naar Kibeo Egelantierstraat. Een mooi, nieuw en open gebouw. We hebben een open, prettig contact met de pedagogisch medewerkers. Ze zijn altijd enthousiast en hebben duidelijk oog voor alle kindjes.

Emma is nu bijna 1 jaar. Met veel plezier gaat ze naar het kinderdagverblijf toe! Ze wordt leuk ontvangen door de andere kinderen en geniet van het contact met hen en met de leidsters. Ik breng haar dan ook met een gerust gevoel weg, want ze heeft het echt naar haar zin.”

Daniëlle van Loenhout – moeder van Emma

nl_NL