Kom miXen bij Kibeo! 

Tijdens de schoolvakanties vieren we op de BSO de VakantiemiX. Iedere vakantie bieden we een afwisselend, uitdagend en vooral actief vakantieprogramma bij de BSO. Dankzij de flexibele inzet van de vakantiedagdelen, kun je zelf bepalen wanneer je kind meespeelt.

Belangrijke punten om te weten:
  • Je schrijft je kind altijd in, ook als je kind op zijn of haar eigen vestiging naar de mix komt. Wij weten dan of je kind komt.
  • Kinderen van andere vestigingen kunnen tijdens de VakantiemiX ook naar je vestiging komen. Dit komt omdat de Vakantiemix niet op alle BSO’s wordt aangeboden.
  • Voor alle vestigingen geldt dat bij onvoldoende aanmeldingen de VakantiemiX waar mogelijk wordt samengevoegd met het kinderdagverblijf of er wordt in overleg met de ouders een alternatieve vestiging gezocht.
  • Door het invullen van het inschrijfformulier van de VakantiemiX schrijf je je kind in voor de VakantiemiX en ga je ermee akkoord dat je kind op een andere vestiging kan worden geplaatst, als er te weinig of te veel kinderen zijn aangemeld op de vestiging van je voorkeur.
  • De groepssamenstelling kan op de BSO per dag wisselen.
  • Bij inschrijven voor de VakantiemiX geef je toestemming dat je kind wordt opgevangen op de vestiging van je keuze, in de daar te vormen groep.
  • Via het online inschrijfformulier kun je je kind tot maximaal 1 week voor de start van de vakantie inschrijven. Via Mijn Kibeo kun je jouw kind aanmelden zolang er plaats is, ook in de week voor de start van de vakantie.
  • Inschrijving annuleren? Mail naar klantrelatie@kibeo.nl. Annuleren via Mijn Kibeo is niet mogelijk.

Inschrijven voor de voorjaarsvakantie is nog niet mogelijk
Het zijn momenteel onzekere tijden, waarbij de maatregelen vanuit de overheid elkaar snel opvolgen. Wij als organisatie proberen ons hier steeds zo goed mogelijk op voor te bereiden. Ons streven is hierbij om het regelen van de opvang voor jou als ouder zo makkelijk mogelijk te houden, met zo min mogelijk wijzigingen.
Om die reden kun je je kind nu nog niet aanmelden voor opvang tijdens de voorjaarsvakantie. We wachten het besluit van de overheid af over de eventuele openstelling van de kinderopvang na 7 februari.
We begrijpen dat je hierdoor minder tijd hebt om je opvang te regelen. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken, je kind kan bij ons terecht wanneer je (nood)opvang nodig hebt.

nl_NL