“Onze oudste dochter Evy gaat naar de opvang sinds ze een half jaar was. Evy is destijds 2 maanden te vroeg geboren. Zo klein en kwetsbaar als ze toen was, wilden wij zeker weten dat ze in goede handen was. We hebben voor een kinderdagverblijf gekozen omdat je hier mag verwachten dat er professionals werken die weten hoe ze het beste voor jouw kind kunnen zorgen. En wij zijn heel tevreden over de zorg die wij tot nu toe hebben mogen krijgen!”

Frisse buitenlucht vind ik belangrijk

“Omdat we zijn meeverhuisd van de oude vestiging naar de nieuwe Wiedewei-locatie, hebben we niet bewust voor groene kinderopvang gekozen. Maar we zijn hier wel heel blij mee, want veel frisse buitenlucht vind ik erg belangrijk. Met zijn allen samen buiten spelen en als het lekker weer is buiten eten. Dat is voor een kind toch het leukste dat er is? Ook doen ze regelmatig leuke activiteiten. Deze maand hebben ze een aantal moestuintjes van de AH geplant en kijken ze regelmatig hoe alles groeit en bloeit. Super!

Onze Wiedewei-locatie in de brede school in Kapelle is super! Als het mooi weer is kunnen de kinderen lekker naar buiten. De buitenruimte is leuk ingericht. Er is genoeg te beleven met fietsjes, een klimrek en zandbak met heuse waterpomp. En is het een dagje wat minder? Dan gaat de groep gymmen in de gymzaal of ’s morgens boekjes lezen in de bibliotheek als deze nog gesloten is.  Wij halen Evy elke keer weer op met een grote glimlach en soms een opmerking als “je bent te vroeg, ik wil nog spelen!” Onze jongste dochter Sofie zit sinds kort op de babygroep bij Wiedewei, we verwachten dat we haar in de toekomst ook met zo’n grote glimlach kunnen ophalen.

Sofie gaat nu dus naar de babygroep en Evy zit in de peutergroep. Doordat de groepen naast elkaar zitten met glazen wanden ertussen kan Evy regelmatig gaan kijken hoe het met haar zusje gaat. Ook mag Evy als ze dat wil even een kusje gaan geven. Dus ook al zitten ze op hun eigen groep met leeftijdsgenootjes, ze kunnen altijd even een zussenmomentje hebben.

Wiedewei is een opvang waar je je kind met een gerust hart naartoe brengt. Er zijn altijd dezelfde gezichten die voor je kind zorgen en hen ook echt kennen. Bij Wiedewei kan je kind echt kind zijn!”

Ivana – mama van Evy en Sofie

nl_NL