Kinderopvang vind ik één van de beste manieren voor opvang. Ze geven structuur, regels en zijn er altijd! We zijn begonnen met flexibele opvang. Ik werk in de zorg en ik heb geen vaste werkdagen. Ik ben nu van flexibele opvang naar 3 vaste dagen gegaan, met de mogelijkheid om dagen te ruilen. Dit was voor mij voordeliger. Een medewerkster van het kantoor heeft me daar echt goed bij geholpen!

Structuur

‘Indy gaat altijd met plezier naar Kibeo Hovenierstraat in Colijnsplaat. Ze is boos als ik haar kom ophalen, want dan wil ze nog helemaal niet naar huis. De medewerkers zijn heel lief en goed voor Indy en ze leren haar om te gaan met regels en structuur. Indy heeft daar echt haar eigen plekje en vindt het super. Het eerste jaar vond ik het heen en weer schrift erg leuk. In de verhalen die worden geschreven herken je zo je eigen kind, dat is echt heel leuk om te lezen! Nu kijk ik regelmatig op Facebook om op de hoogte te blijven.’

Saskia van Gilst – moeder van Indy

nl_NL