Jayden gaat sinds hij 7 maanden oud is op maandag, donderdag en vrijdag naar Kibeo Hendrikse-Akker.“Jayden en ik zijn met z’n tweetjes, dus ik ben naast mama en papa, ook de kostwinner.”

000_9190Goed voor de ontwikkeling

Een kinderdagverblijf had mijn voorkeur boven een gastgezin. Ik denk namelijk dat een kinderdagverblijf goed is voor zijn ontwikkeling.Ons buurjongentje Quinten is 1 jaar ouder dan Jayden. Zijn ouders hadden Hendrikse Akker (voorheen De Panda) uitgekozen als crèche en ik heb hun keuze blindelings opgevolgd. Want net als hen wilde ook ik het beste voor mijn ventje. En dit is een goede keuze geweest.

De meiden zijn allemaal TOP!

Het personeel is voor mij het allergrootste pluspunt van Kibeo, met de organisatie erachter heb ik vrij weinig. De meiden zijn allemaal TOP (in hoofdletters!). Ze kennen elk kindje, ook al zit het niet bij hen op de groep. Ze leven en denken mee met onze thuissituatie en zijn super betrokken, betrouwbaar en lief voor alle kinderen en ouders.

“Ik heb een veilig gevoel als ik Jayden op de opvang achterlaat. Voor mij zijn ZIJ de kinderopvang.”

Bianca Kwakernaat, mama van Jayden

nl_NL