‘Het allergrootste pluspunt van Kibeo vind ik, dat er erg goede en fijne leidsters werken. Ze hebben hart voor hun werk en geven echt om ieder kind in de groep. De deur staat er altijd open voor vragen en opmerkingen. Mijn kinderen gaan echt met plezier naar de opvang. En dat geeft iedere werkende ouder een goed gevoel.’

Advies op maat

‘De medewerker van klantrelatie was erg vriendelijk en nam de tijd om mij alle informatie te geven waar ik om vroeg. Ze dacht mee in mogelijkheden en gaf alle opties aan die voor mij interessant konden zijn.’

Flexibele opvang

‘Voorheen nam ik alleen vaste dagen af. Tegenwoordig maak ik ook nog wel eens gebruik van incidentele afname. Vaak is het geen probleem als ik een extra dagdeel of opvangdag nodig heb. Ik stap makkelijk binnen of kan een mailtje sturen. Er wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd.’

Alle drie bij Kibeo

‘Ondertussen zitten alle drie mijn kinderen op de opvang. De oudste, Justin, maakt gebruik van BSO, waar hij altijd lekker bezig wordt gehouden met leuke en vaak ook sportieve activiteiten. Mijn zoon Youri zit nu nog samen met mijn dochter Alyssa op de kinderopvang. De leidsters hebben oog voor de ontwikkeling. Zij zien de kracht van die twee samen, maar halen ze soms ook expres even uit elkaar. Wat ik zelf erg prettig vind!’

 

Xandra Quaak-van der Schoor – moeder van Justin, Youri en Alyssa

nl_NL