Je kind naar de opvang brengen in de corona-periode, kan best spannend zijn. Je kan niet even bij je kind blijven als je hem of haar brengt en ook een gesprek met de pedagogisch medewerkers gaat nu anders dan anders. De pedagogisch medewerkers van Kibeo doen er daarom alles aan om jou en je kind een welkom gevoel te geven. Marleen vertelt je haar ervaring bij het brengen van haar dochter Nina (23 maanden) bij Kibeo Beatrixplein.

We zwaaien gewoon uitgebreid naar elkaar!

“Mijn dochter Nina gaat naar de opvang sinds ze 3 maanden oud is. Vanwege de corona-maatregelen mag ik haar nu niet tot in de groep brengen, maar draag ik haar aan de deur over. Dat is ongezellig, maar het is voor een goed doel.

Nina vond het eerst een beetje vreemd, maar inmiddels is ze er helemaal aan gewend dat we het op deze manier doen. We zwaaien gewoon uitgebreid naar elkaar!

De pedagogisch medewerkers van Nina houden mij via de app van de ouderportal met leuke berichtjes en foto’s op de hoogte. En als het dringend is dan bellen ze mij of sturen een WhatsApp-bericht. Korte vragen kan ik persoonlijk stellen bij het brengen of ophalen en anders stel ik ze via telefonisch of via de Kibeo ouderapp.

Het kan best spannend zijn om je kindje op deze manier naar de opvang te brengen, zonder dat je zelf binnen mag. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de medewerksters de kinderen lief opvangen en ze indien nodig gerust stellen. Je kind is daardoor snel gewend aan de nieuwe situatie.”

nl_NL