“Timo gaat sinds kort naar school, waardoor hij nu naar de BSO gaat. Daarvoor ging hij naar de peutergroep, waar hij altijd enorm genoot. Onze dochter Rosa zit nu in de babygroep van het kinderdagverblijf. Ik zocht destijds een oppas met persoonlijke aandacht voor mijn kinderen. Mijn eerste voorkeur ging uit naar een gastouder. Om praktische redenen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij het kinderdagverblijf. En ik zou niet anders meer willen!”

Mijn kinderen ontwikkelen zich in een veilige omgeving

“Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen al van jongs-af-aan kunnen samen spelen met andere kinderen. Op de opvang is er duidelijkheid, structuur, persoonlijke aandacht en er zijn veel groepsactiviteiten. Er is een soepele doorstroom van de baby-dreumesgroep naar de peutergroep en uiteindelijk naar de kleuterklas. Dat maakt dat mijn kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.
Vooral de persoonlijke aandacht van de pedagogisch medewerkers voor mijn kinderen vind ik erg fijn! Ze zijn flexibel en denken mee bij wijzigingen En je kunt na een opvang dag het verslag teruglezen in de ouderapp, dat is heel handig. De mensen van het ‘kantoorteam’ zijn ook heel vriendelijk en altijd goed bereikbaar.”

Opvang met een christelijke levensvisie

“Ik heb bewust gekozen voor een opvang met een christelijke levensvisie. Zodat dit van jongs-af-aan aan de kinderen wordt meegegeven. Ik vind het fijn dat de oppas aansluit bij de gewoontes van thuis.”

Over Kibeo Van Der Biltlaan

“Kibeo Van Der Biltlaan is een kleinschalige opvanglocatie met persoonlijke aandacht, goede hygiëne, enthousiast team en er wordt gezond eten en drinken aangeboden. Op de BSO worden er leuke activiteiten georganiseerd (zoals schminken). Ik vind het vooral fijn dat de kinderen na een lange schooldag lekker kunnen ontspannen.”

nl_NL