“Kurt gaat sinds hij 3,5 maand oud is naar de kinderopvang. We hebben voor kinderopvang gekozen, omdat we het heel belangrijk vinden dat Kurt al vanaf jonge leeftijd goed om kan gaan met andere kinderen. Omdat mijn vrouw en ik veel werken, gaat Kurt ook naar zijn oma’s en opa. Het is superfijn dat er een locatie van Kibeo in ons dorp zit, dit maakt ophalen en wegbrengen heel handig. Het is ook prettig dat deze locatie aan de school zit. Als Kurt ouder wordt en naar school gaat, is de overgang niet zo groot voor hem.”

We weten precies wat Kurt meemaakt bij Kibeo

“De eerste keer dat Kurt naar de opvang ging, vonden we het natuurlijk wel spannend, want hoe zou het gaan? Maar we hadden al snel in de gaten dat Kurt graag gaat en dat de leidsters erg lief voor hem zijn. Via de ouderapp ‘Mijn Kibeo’ worden we goed op de hoogte gehouden wat Kurt allemaal doet op de opvang. We weten wanneer hij slaapt, eet of iets anders actiefs doet (bijvoorbeeld spelen met de bal).”

Veel individuele aandacht dankzij de babygroep

“Het is heel prettig dat de kleinere kindjes in een aparte babygroep zitten. Onze zoon kan hierdoor contact maken met leeftijdsgenootjes. Ook zijn er minder kinderen per leidster, waardoor de kindjes meer individuele aandacht krijgen. Dat wil je natuurlijk altijd als ouder.

Door de kleinschaligheid en de individuele aandacht voor ons kind, zijn we blij met de keuze voor Kibeo. Je hebt echt het gevoel dat je je kindje in goede handen achterlaat. Door de communicatie, zowel via de app als bij het ophalen en wegbrengen, hebben we een goed beeld wat onze zoon beleeft bij Kibeo.”

Rick – papa van Kurt

nl_NL