“De continuïteit die kinderopvang biedt, was voor ons doorslaggevend om voor deze vorm van opvang te kiezen. Daarnaast wordt er structuur geboden en uiteraard leren onze kinderen hier te spelen met andere kinderen. Wij zien dit als een goede voorbereiding op de basisschool.

Een prettige, natuurlijke omgeving

Onze oudste dochter Lieke speelt tijdens de VakantiemiX op Wiedewei. En Floor gaat twee dagen per week naar de peutergroep van Wiedewei. Toen Lieke en Floor startten op deze locatie was het nog geen Wiedewei. Inmiddels zien we wat een fijne plek het is. De grote tuin is een fijne buitenspeelruimte, waar het in de zomer ook heerlijk schaduwrijk is. Als het weer het even toelaat, dan picknicken de kinderen buiten. Maar ook spelen in de modder als het regent, staat op het programma. We vinden het belangrijk dat onze kinderen veel buiten kunnen spelen in een prettige, natuurlijke omgeving. Daarnaast is de zorg voor dieren en planten onderdeel van het dagprogramma, het is goed dat onze meiden leren dat dit allemaal niet vanzelf gaat. En dat ze ontdekken wat de natuur allemaal brengt. De keuze voor ons aankomende kindje was dus snel gemaakt. We hebben weer bewust voor Wiedewei gekozen.

We vinden het fijn dat er op de peutergroep van Floor een vast team van twee pedagogisch medewerkers is, die erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Floor is hierdoor op haar gemak en heeft altijd erg veel zin om bij de kindjes te gaan spelen. Je merkt dat ze je dochter goed kennen en dat geeft ook vertrouwen bij ons als ouders.

Wiedewei is een veilige en vertrouwde plek, waar veel aandacht is voor je kind en waar continuïteit wordt geboden. De buitenruimte is optimaal ingericht voor kinderen, waardoor ze eindeloos veel speelplezier kunnen hebben.”

Jantien – mama van Lieke en Floor

nl_NL