De missie en visie van Kibeo

Missie kibeo

Ouders worden ontzorgd en kinderen ontwikkelen zich optimaal met de ontwikkelingsarrangementen van Kibeo. Dankzij een combinatie van opvang, begeleiding en talentontwikkeling bieden we kinderen een zo goed mogelijke toekomst. Met ons wijdvertakte netwerk zorgen we ervoor dat kinderopvang toegankelijk blijft en een bijdrage levert aan de (economische) vitaliteit van ons werkgebied.

Kibeo is een stichting die bereikbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit en continuïteit van de kinderopvang belangrijker vindt dan winstmaximalisatie.

Visie kibeo

Samen met andere organisaties en verantwoordelijken zorgen voor een basisvoorziening waarin opvoeding, opvang, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend efficiënt en effectief geheel vormen waar alle kinderen gebruik van kunnen maken.

Een samenleving waarin door samenwerking en digitalisering grenzen tussen leven voor, tijdens en na school vervagen.

  • Waarin alle kinderen kunnen opgroeien tot sociale, bekwame en verantwoordelijke volwassenen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van nu en de toekomst.
  • Waar ouders met een gerust hart hun bijdrage aan de samenleving kunnen leveren.

Dichtbij

Je kind groeit bij Kibeo op in de eigen wijk of op het eigen dorp, want we zitten vaak om de hoek. Dat is wel zo prettig voor je kind en voor jou is dit vaak ook heel handig.

Opvang dichtbij je wensen en behoeften, dat kan bij Kibeo. Je stelt zelf, vaak met één van onze opvangadviseurs, je opvang samen, helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

Leuk

Je voelt je welkom en je kinderen hebben het naar hun zin bij Kibeo. Onze pedagogisch medewerkers zijn enthousiast en betrokken en geven je kind graag alle liefde en aandacht.

Goed verzorgd

Goede zorgen voor je kindje, dat is uiteindelijk het belangrijkste; veel liefde en persoonlijke aandacht. Zodat je aan het eind van de dag een blij kind ophaalt. Wij zorgen ervoor dat je kind een heerlijke tijd heeft bij ons.

Goed verzorgd zijn ook onze vestigingen, je kindje leert kruipen in schone en hygiënische ruimtes. De inrichting is sfeervol, eigentijds en afgestemd op de behoeften en leeftijd van kinderen. Buiten kan je kind zich uitleven op onze groene, uitdagende pleinen, zo krijgen we samen lekker veel beweging.

Vertrouwd

Vanzelfsprekend houden we rekening met wat voor jou en je kind belangrijk is. Bijvoorbeeld een goed dag- en slaapritme, rustige eetmomenten, een uitdagende speelomgeving en volop liefde en aandacht van goed opgeleide en ervaren pedagogisch medewerkers.

Opvang doen we samen met jou. Daarom word je betrokken bij de opvang van je kind. Wanneer je kind op de opvang is, zie je in Mijn Kibeo terug wat hij of zij beleeft. Bij de haal- en brengmomenten vertelt je pedagogisch medewerker hoe de dag is verlopen. Daarnaast hebben we veel activiteiten waar ook jij als ouder, of zelfs de grootouders van je kind, voor uitgenodigd worden. Zoals Kibeo’s nazomerfeest en de opa-en-oma-dagen.

nl_NL