De missie van Kibeo

Je kunt met een gerust hart je werk en de zorg voor je kind(eren) combineren, want wij bieden dichtbij vertrouwde, goed verzorgde en leuke kinderopvang. Kibeo maakt zich sterk voor een grote dichtheid van kindcentra. Dit betekent dat in veel gevallen je kind in je eigen dorp of wijk terecht kan voor opvang. Je zoon of dochter groeit dus in de eigen omgeving op. Wel zo fijn.

Voorzieningen moeten samenwerken om voort te kunnen bestaan en daarbij staat leefbaarheid voorop. Daarom werkt Kibeo samen met allerlei andere organisaties die op kinderen zijn gericht. Met verschillende scholen werken we aan Integrale Kindcentra.

Kibeo is een stichting en heeft geen winstoogmerk.

Dichtbij

Je kind groeit bij Kibeo op in de eigen wijk of op het eigen dorp, want we zitten vaak om de hoek. Dat is wel zo prettig voor je kind en voor jou is dit vaak ook heel handig.

Opvang dichtbij je wensen en behoeften, dat kan bij Kibeo. Je stelt zelf, vaak met één van onze opvangadviseurs, je opvang samen, helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

Leuk

Je voelt je welkom en je kinderen hebben het naar hun zin bij Kibeo. Onze pedagogisch medewerkers zijn enthousiast en betrokken en geven je kind graag alle liefde en aandacht.

Goed verzorgd

Goede zorgen voor je kindje, dat is uiteindelijk het belangrijkste; veel liefde en persoonlijke aandacht. Zodat je aan het eind van de dag een blij kind ophaalt. Wij zorgen ervoor dat je kind een heerlijke tijd heeft bij ons.

Goed verzorgd zijn ook onze vestigingen, je kindje leert kruipen in schone en hygiënische ruimtes. De inrichting is sfeervol, eigentijds en afgestemd op de behoeften en leeftijd van kinderen. Buiten kan je kind zich uitleven op onze groene, uitdagende pleinen, zo krijgen we samen lekker veel beweging.

Vertrouwd

Vanzelfsprekend houden we rekening met wat voor jou en je kind belangrijk is. Bijvoorbeeld een goed dag- en slaapritme, rustige eetmomenten, een uitdagende speelomgeving en volop liefde en aandacht van goed opgeleide en ervaren pedagogisch medewerkers.

Opvang doen we samen met jou. Daarom word je betrokken bij de opvang van je kind. Wanneer je kind op de opvang is, zie je in Mijn Kibeo terug wat hij of zij beleeft. Bij de haal- en brengmomenten vertelt je pedagogisch medewerker hoe de dag is verlopen. Daarnaast hebben we veel activiteiten waar ook jij als ouder, of zelfs de grootouders van je kind, voor uitgenodigd worden. Zoals Kibeo’s nazomerfeest en de opa-en-oma-dagen.

Kinderopvang Kwadendamme - Kibeo

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • *
  • *


nl_NL