Elke dag ontdekt jouw peuter nieuwe dingen

Peuters ontwikkelen al echt een eigen karakter

Zoek jij opvang op een plek waar je zoon of dochter zich thuis voelt en zichzelf kan zijn? Waar je kind wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en waar het fijn en beschermd spelen is met leeftijdsgenootjes? Kom dan eens kijken bij Kibeo. Je kind voelt zich snel thuis op onze kleurrijke, sfeervolle vestigingen. We hebben in onze peutergroep, voorheen peuterspeelzaal of crèche, veel plezier en zorgen voor de juiste balans tussen activiteit en rust. Aan het einde van de ochtend of de dag neem je je peuter weer vrolijk mee naar huis.

Extra fijn; afwisselende lunch, gezonde tussendoortjes, drinken, slaapzakje en zonnebrandcrème zit bij de opvang inbegrepen.

In het kort
 • Leerzame peutergroepen in de dagopvang
 • Voorheen peuterspeelzaal of crèche
 • Samen spelen met leeftijdsgenootjes
 • Peuterstart: spelenderwijs leren met de programma’s van Uk & Puk of Doe meer met Bas
 • Je peuter wordt goed voorbereid op de basisschool
 • Vaak in of vlakbij de basisschool gevestigd
 • Gemeentelijke regelingen; sommige gemeenten komen je tegemoet in de kosten
 • Je kiest het pakket dat bij je past

Wat betaal je voor de opvang van je peuter?

Maak een proefberekening

Goed voorbereid op de basisschool

Wanneer je peuter straks vier jaar wordt en hij of zij gaat naar de basisschool, verandert er best veel.

Wanneer je kiest voor opvang van Kibeo, is de stap naar school een kleine. Vrijwel alle kinderdagverblijven werken namelijk met Peuterstart, gecertificeerde programma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren.

Wanneer je kindje naar Kibeo komt, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Puk of (op een aantal vestigingen) Bas. Puk en Bas zijn poppen die horen bij Peuterstart. Samen met je peuter maken ze allerlei herkenbare, leuke en spannende dingen mee. De thema’s van Puk en Bas sluiten aan op die van de basisschool. Daarnaast lezen we elke dag voor, dit stimuleert de taalontwikkeling en de ontwikkeling van de woordenschat.

Lees meer over Peuterstart

Opvang wanneer jij het nodig hebt

Misschien zoek je opvang voor vaste dagen of dagdelen per week.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je geen vaste werktijden hebt en daarom flexibiliteit nodig hebt. Bij Kibeo begrijpen we dat lang niet iedereen een baan heeft met vaste werkdagen en –tijden. Daarom passen wij onze opvang op jou aan.

Alleen het beste voor je peuter

Bij Kibeo werken enkel gekwalificeerde medewerkers die een kindgerelateerde opleiding hebben gevolgd.

Ze geven jouw peuter alle zorg en liefde. Onze eigen Kibeo Academie is er om ieders kennis up-to-date te houden. Van veiligheid tot voeding, pedagogiek en verzorging: de medewerkers die zorgen voor jouw kindje zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In een veilige en schone omgeving

Elk kind speelt veilig bij Kibeo en kan rekenen op de beste verzorging.

 • Al onze locaties zijn geïnspecteerd door de GGD en voldoen aan alle wettelijk eisen
 • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben een kindgerichte opleiding gevolgd
 • Er zijn alleen spel- en speelmaterialen aanwezig die gecertificeerd zijn
 • Elke dag maakt een professioneel schoonmaakbedrijf elke opvanglocatie hygiënisch schoon

Gemeentelijke tegemoetkoming

De overheid vindt het erg belangrijk dat alle peuters de kans krijgen om met leeftijdsgenootjes naar de dagopvang te gaan. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kind, want hier maakt je peuter vriendjes, leert tellen, zingt liedjes en nog veel meer! Zo is je kind, wanneer hij of zij 4 jaar wordt, goed voorbereid is op de basisschool.

Om dit extra te stimuleren, komen sommige gemeenten je tegemoet in de kosten voor dagopvang. Dit geldt zowel voor peuters die een extra steuntje in de rug nodig hebben, als voor ouders die géén recht hebben op kinderopvangtoeslag en dus een maandelijkse ouderbijdrage betalen.

Bekijk onder welke regeling je valt

Persoonlijke rondleiding

Zelf ervaren hoe leuk onze medewerkers zijn en hoe fijn onze vestiging is?

Stap eens binnen bij een Kibeo-vestiging bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een rondleiding. We laten je graag zien waar je kindje straks misschien eet, speelt en slaapt. En we geven uiteraard antwoord op al je vragen.

Rondleiding

nl_NL