• Christelijke opvang
  • Peuters

Welkom bij Kibeo Leerbroekseweg in Leerbroek

Wanneer je peuter spelenderwijs gaat leren op een peutergroep, is het fijn dat hij of zij christelijke normen en waarden meekrijgt, net zoals je kind dat thuis gewend is. We beginnen en eindigen de dag altijd met een gebed, we zingen psalmen en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is je kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Ook de medewerkers die voor je kind zorgen, hebben een christelijke achtergrond.

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien speelt, zich ontwikkelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je.

Goed om te weten
Peuteropvang in het kort
  • Peutergroep is ma, wo, do en vr geopend van 8.15 uur tot 12.15 uur
  • Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
  • Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind
  • Je kind speelt met leeftijdsgenootjes
  • De Bijbel is ons uitgangspunt
  • Elke dag bidden, zingen en lezen uit de Bijbel
  • GGD-rapport Dagopvang
Reformatorische kinderopvang

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes wordt 2 jaar, je hebt nu een ontdekkende peuter! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Jouw uk, leert samen met onze Puk

Wanneer je peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje; Puk. Puk is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee.

Nieuwe vaardigheden
Puk leert je peuter spelenderwijs een heleboel, zoals vriendjes maken en de begrippen ‘groot’ en ‘klein’ in het Puk-Thema ‘Reuzen en Kabouters’. Al zingend leert je zoon of dochter tellen en hoeveel kaarsjes er op de verjaardagstaart staan.

Welkom bij Kibeo

Stap binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Of maak een afspraak voor een rondleiding.

Contact

Leerbroekseweg 7
4245 KR Leerbroek

E-mail: leerbroekseweg@kibeo.nl
Telefoon: 06 – 86 83 74 41

Routebeschrijving Rondleiding

nl_NL