Kinderopvang passend bij jouw persoonlijke situatie

Wat kinderopvang kost, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Kibeo biedt volop mogelijkheden om je opvang vorm te geven. Laat ons weten wat je wensen zijn en we kijken samen met jou hoe we opvang kunnen bieden die bij jou en je kind past.

Maak een proefberekening

Wil je graag weten wat je kosten zouden zijn voor opvang bij Kibeo? Met onze handige rekentool krijg je snel een goed idee van wat je uiteindelijk maandelijks kwijt bent. Maak eenvoudig zelf een proefberekening.

Maak een proefberekening

We kunnen ons voorstellen dat je graag geholpen wilt worden met wat de voordelen en kosten zijn van elk pakket. Neem contact met ons op voor een gratis advies en een offerte op maat.

Kinderopvangtoeslag

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Je krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Kibeo zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijk je op toeslagen.nl.

nl_NL